CREAMUNDO - KOKEN MET NICOLAS
Een culinaire ontdekkingsreis in Zuid-Frankrijk.
Wat gebeurt er tijdens deze themaweek ? Samen gaan we 'op jacht' naar authentieke producten op markten, boerderijen en in de natuur en met onze veroverde 'buit', gaan we samen koken.

De Ariège biedt een inspirerend aanbod aan topproducten, zeer veel biologisch en zeer puur van smaak. We koken voornamelijk Frans en Mediterrane gerechten met wereldse invloeden.

'Eet lokaal en denk globaal', als rode draad doorheen alles. We gebruiken vooral producten uit de buurt en kruiden uit eigen tuin, dit zorgt voor een verrukkelijk smaakpalet en heerlijke zuiderse geuren en kleuren!

Met een heerlijke streekwijn tafelen we samen in de romantische binnentuin en proeven uitgebreid onze gerechten en bespreken onze bevindingen.

Nicolas' jarenlange ervaring als Chef-kok in eigen restaurant en als lesgever zorgen voor een enorme productkennis en van klassiek tot moderne keukentechnieken. Hij deelt dan ook graag zijn passie en liefde voor de keuken.

Andere data voor deze culinaire week of een culinair weekend is mogelijk op aanvraag, met een eigen groep van minimum 4 personen.